Tervetuloa MPKY:n sivuille!

Mikkelin Palveluskoirayhdistys on perustettu vuonna 1936 ja on Suomen vanhimpia palveluskoirayhdistyksiä. Yhdistys on Suomen Palveluskoiraliiton, Suomen Kennelliiton ja Suur-Savon kennelpiirin jäsen.

Yhdistyksen jäsenenä pääset harrastamaan perinteisiä palveluskoiralajeja, kuten hakua ja jälkeä. Lisäksi tarjolla on rally-tokoa ja vesipelastusta. Myös käyttäytymiskokeeseen (BH) valmentavaa koulutusta on mahdollisuus saada. Jos pelastuskoiratoiminta on lähellä sydäntäsi, siihen löytyy ryhmä, joka harjoittelee aktiivisesti. 

Järjestämme myös epävirallisia ja virallisia kilpailuja ja kokeita sekä muita tapahtumia. 

Jos koet, että koirasi on kokonsa ja luonteensa puolesta sopiva ajeluttamaan lapsia, tule tutustumaan koira-ajelutoimintaan ja kokeilemaan miten teiltä sujuu kärryjen tai pulkan vetäminen. 

Uudet harrastajat ovat tervetulleita mukaan kaikkeen toimintaan! Ota rohkeasti yhteyttä. Jäsenhakemuksen voit tehdä kohdassa Yhdistys -> Jäseneksi liittyminen. 

Toimintaamme voi tulla myös tutustumaan (katsomaan eri lajien harjoituksia) ei-jäsenenä ilman minkäänlaista sitoutumispakkoa, ota yhteyttä esim. koulutusvastaavaan!

EU:n tietosuojalain mukainen rekisteriseloste (linkki avautuu uuteen ikkunaan)