Koulutus - kentät


Koulutus  |   Omat kurssit 2022  |  Ulkopuoliset kouluttajat 2022  | Kentän kalenteriTreenisäännöt  |  Kentät  |  Hallivuoro MPKY LENTOKENTÄN KOULUTUSKENTTÄ on vapaasti MPKY:n jäsenten käytössä, huomioiden kalenterissa näkyvät kenttävaraukset. Muistathan siis vilkaista kentän kalenteria ettei sitä ole varattu kenellekään erikseen. Kentän kalenterin löydät mpky:n nettisivuilta kohdasta Koulutus > Kentän kalenteri.

Kentälle on tilattu ulkopeili (ei ole vielä saapunut). Peili on tarkoitettu maneesiin/ulkokentille ratsastajille, joten pitäisi olla kestävä. Painoa on noin 40 kg ja toivottavaa on ettei sitä yksin raahata mihinkään ettei kaadu. Kaksin varmasti saa turvallisesti siirrettyä. Peilissä on kiinteä suojaverho ja se tulee laskea aina alas käytön loputtua.KARKIALAMMEN kuntotalon kenttä 2 on ollut käytössämme 1.5.2017 alkaen. Kentän numero näkyy muurissa. Meillä on kaksi vuoroa: keskiviikkoisin klo 17.00-21.00 ja sunnuntaisin klo 17.00-21.00. Huomioittehan että ajoneuvot pysäköidään vain merkityille paikoille, kentällä ei saa tupakoida ja kenttä jää siistiksi vuoron jälkeen (roskat ja koirien jätökset kerätään pois). Puolustusvoimilla on aina etuoikeus kentän käyttöön, väistämme heitä jos tarve vaatii. Helikopterilaskeutuminen vuoron aikana mahdollista.Vierailijamaksut

Jäsenen mukana kentälle tulevalta vierailijalta peritään 5 € / kerta ja maksullisiin treeniryhmiin tehtävistä vierailuista samoin 5 € / kerta. Treeniryhmävierailuista on otettava yhteys ryhmän vetäjään. Pidemmistä vierailuista sovitaan erikseen. Vierailijasta on tehtävä ilmoitus (nimi) rahastonhoitajalle ja maksajan on lähetettävä kuitti maksusta (rahastonhoitaja@mpky.net). Tilinumero FI50 5271 0440 1944 55 ja viitenumero 5623.
 


Kentän ja kenttärakennuksen vuokraaminen (vain MPKY:n oma kenttä)

Vuokraamme koulutuskenttäämme ja sen yhteydessä sijaitsevaa rakennusta viikonloppuisin. Arkipäivinä kenttää vuokrataan päiväsaikaan. Arki-illat ovat varattuja jäsenten treenikäyttöön klo 16 alkaen.

Kenttää ja tiloja vuokrataan yksittäistapahtumiin. Pääsääntöisesti emme vuokraa niitä toistuvaan käyttöön tai kaupallisiin tarkoituksiin.

Kenttä ja rakennus vuokrataan yhdessä. Kenttärakennukseen kuuluu lämmitetyt tilat, mikroaaltouuni, hella ja kahvinkeitin ja muut tilan varusteet. Rakennuksessa on WC. Kahvinkeittoa ym. varten vesi ja astiat on tuotava itse. Koulutuskenttä on valaistu.

Vuokraajan tulee huolehtia tilojen siisteydestä ja jättää tilat siihen kuntoon, kun ne olivat tultaessa.

Vuoraus vahvistetaan, kun maksu on maksettu yhdistyksen tilille.


Vuokrahinnat:

Jäsenille 10e/h
Ei-jäsenille 20e/h

Kentän ja rakennuksen vuokrausta hoitaa Satu Tirkkonen p. 050 5313034 tai tirkkonensatu(at)gmail.com.