Koulutus


Koulutus  |   Omat kurssit 2020  |  Ulkopuoliset kouluttajat 2020  | Kentän kalenteriTreenisäännöt  |  Kentät  |  Hallivuoro 


Toimintamme on keskittynyt pelastuskoiratoimintaan, hakuun, metsä- ja peltojälkeen, vesipelastukseen sekä rally-tokoon. Arkitottelevaisuuskoulutus oli kokeilussa 2018 loppukaudesta, ja saa jatkoa keväällä. 2019 kenttäkaudella startataan myös tokon koulutusryhmä.

Ohjattu tottelevaisuuskoulutus on siirtynyt kurssimuotoiseksi. Omatoimista tottelevaisuuskoulutusta pidetään maastoryhmissä ja yleisissä kaikille jäsenille avoimissa yhteistreeneissä. Järjestämämme kurssit julkaistaan kurssit -sivulla.

Kurssit ovat maksullisia ja ne ovat avoimia myös muille kuin jäsenille. Kursseilla koulutusohjaajina toimivat yhdistyksen jäsenet, jotka ovat pätevöityneet kokemuksen ja Palveluskoiraliiton järjestämän koulutuksen kautta.

Maastolajeihin pyritään järjestämään ns. tutustumiskurssi kerran vuodessa. Muina aikoina toimintaan voi tulla tutustumaan normaalien ryhmätreenien kautta ilman maksua / jäseneksi liittymistä. Ota yhteyttä koulutusvastaavaan, niin etsitään sopiva aika. Huomaa, että vesipelastusta treenataan vain kesäkaudella, ja lumen aikaan muutkin maastotreenit ovat pääasiassa tauolla.
Etkö löytänyt näiltä sivuilta vastausta kysymykseesi? Koulutusta koskevat lisäkyselyt koulutusvastaavalle: koulutusvastaava(at)mpky.net.

Kuva: Laura Lindeman