Yhdistys - Jäseneksi liittyminen


MPKY:n jäsenenä saat etuja mm.
-alennuksia silloin tällöin koulutuskursseilta ja tapahtumista, joita yhdistys järjestää 
-alennuksia MPKY:n järjestämien kokeiden maksuista
-etusijan kursseille ja koulutuksiin
-korvauksen osallistumismaksusta SM -kilpailuissa. Korvaus on anottava henkilökohtaisesti hallitukselta. Maksu tapahtuu jälkikäteen kuittia vastaan.
-saat kouluttaa koiraasi kentällä ja käyttää kenttää sekä tarvikkeita ilmaiseksi


MPKY:n jäsenenä sitoudut mm.
-noudattamaan yhdistyksen yhteisiä sääntöjä
-olemaan käytettävissä talkootyöläisenä väh. 2 kertaa / vuosi yhdistyksen jossakin tapahtumassa

Jäseneksi liitytään täyttämällä lomake, jonka löydät tästä. Tilisiirtolomake ja viitenumero toimitetaan sinulle, kun olemme saaneet yhteystietosi. Saat vahvistuksen liittymisestäsi sähköpostitse. Älä maksa jäsenmaksua ennen sitä.

Jäsenille on luotu Facebook-ryhmä "MPKY:n Jäsenet". Huolehdi itse, että sinut liitetään ryhmään. Ryhmässä on ajankohtaisia asioita, kurssien ennakkomainokset ym. hyödyllistä tietoa.

Jäsenmaksu vuodelle 2021: Varsinainen jäsen 35 euroa, perhe- ja kannatusjäsen 15 euroa. Lisäksi uusille jäsenille liittymismaksu 10e. Lokakuun alun jälkeen liittyneille kuluvalta vuodelta vain liittymismaksu 10e.

Toivotamme sinut tervetulleeksi mukavan harrastuksen pariin!

Mikäli lomakkeen lähettämisessä on ongelmia tai et saa vastausta kohtuullisessa ajassa, otathan suoraan yhteyttä sähköpostitse jasensihteeri(at)mpky.net.

Entiset jäsenet huom! Maksakaa jäsenmaksu vasta saatuanne viitenumeron ja maksutiedot s.postitse. Jäsenmaksu on maksettava maaliskuun loppuun mennessä.

Ilmoitathan osoitteenmuutoksista jäsensihteerille osoitteeseen: jasensihteeri(at)mpky.net